BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ İLE SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMLERİNE ÖĞRENCİ ALIMLARI İÇİN ÖZEL YETENEK SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ile Spor Yöneticiliği Bölümü’ne alınacak öğrenciler için Özel Yetenek Sınavı yapıldı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat ŞAT, adayların tercih ettikleri bölümlere girebilmek için koordinasyon parkurunda oldukça yoğun bir mücadele içine girdiklerini belirtti. Fakülte bünyesinde aktif öğrenci alınan iki bölüm için 40’ar öğrenci kontenjanı olduğunu, bu kontenjanların en nitelikli şekilde doldurulmasının öncelikli arzu olduğunu ekledi. Aynı zamanda, sorunsuz bir sınav olması nedeniyle, emeği geçen tüm akademik ve idari personele teşekkürlerini sundu.