CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI VE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ADINA DOĞADA BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ…

Erzincan/Binkoç köyü mevkiinde EBYÜ Kayak Kulübü ve EBYÜ Evliya Çelebi Seyahat Turizm ve Gastronomi Kulübü olarak, Cumhuriyetin 100. Yılı ve 24 Kasım Öğretmenler Günü için Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin BUDAK ve Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Necibe ŞEN nezaretinde kulüp öğrencileri tarafından doğada bayraklı yürüyüş düzenlendi.

Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin BUDAK, Dr. Öğr. Üyesi Necibe ŞEN ve Öğr. Gör. Özkan USULLU hem 100. Yıl hem de 24 Kasım Öğretmenler günü mesajlarında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerle kutladıklarını ifade ettiler.

Program, üniversitemizden 100 öğrencinin katılımı, 9 km bayraklı yürüyüşü, ardından yapılan açıklamalar ve fotoğraf çekimleriyle son buldu.