DEKANIMIZ KORT TENİSİ TURNUVASINDA DERECE ALAN SPORCULARI MAKAMINDA AĞIRLADI…

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında üniversitemizde eylül ve ekim ayları içerisinde ilki düzenlenen (kadınlarda) kort tenisi turnuvasında dereceye giren katılımcılar kupa ve madalyalarını Rektör Levent’in elinden aldı.

Ödül töreni sonrası katılımcıları ve çalıştırıcılarını makamında ağırlayan ŞAT, bu yıl ilki düzenlenen (kadınlarda) kort tenisi turnuvasının öncülüğünü ve katılımcılığını yapmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Dış paydaşların da desteği ile tenisin üniversitemizdeki yerinin daha kıymetli ve daha talep edilir hale geleceğinin inancında olduğunu da belirten ŞAT, makamında ağırladığı katılımcıları gönülden tebrik ettiğini belirtti.

Turnuva Sonuçları

Erkekler kort tenisi turnuvasında; Doç. Dr. Mehmet Yazıcı birinci, Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çebi ikinci ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kürşat Öksüz ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladılar.

Kadınlar kort tenisi turnuvasında ise Canan Arslantaş birinci, Öğr. Gör. Elif Özer ikinci, Öğr. Gör. Sema Köse ise üçüncü olarak tamamladı.