DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ KIŞ KAMPI İÇİN ÜNİVERSİTEMİZDE AĞIRLANDI…

Üniversitemiz ve Dokuz Eylül Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında; Spor Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve geleneksel hale gelen kış kampı etkinliği gerçekleştirildi.

12-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen, Dokuz Eylül Üniversitesi’ni temsilen 20 öğrencinin katıldığı etkinlikte; Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörlüğü tecrübesi olan Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin BUDAK eşliğinde beş gün boyunca öğrencilere temel kayak eğitimi verildi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, artık geleneksel hale gelen kış (EBYÜ ev sahipliğinde) ve yaz kampı (DEÜ ev sahipliğinde) etkinliklerinden oldukça memnun olduklarını, öğrencileri ağırlıyor ve mutluluklarına ortak oluyor olmaktan her zaman heyecan duyacaklarını belirtti.