Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi & Dokuz Eylül Üniversitesi İş Birliği ile “Türk Sporunda Şike” Konulu Webinar Etkinliği Yapıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi İş Birliğinde Webinar Etkinliği Yapıldı.
Etkinliğin ilk sunumu, Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet BAYANSALDUZ tarafından gerçekleştirildi. Türkiye’de popülerliğini koruyan “Sporda Şike” konusu sunumda tüm açıklığıyla değerlendirilirken, öğrencilerden gelen meraklı sorularla keyifli bir sohbete dönüştü.
Moderatörlüğünü, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ŞAT’ın yaptığı sunumun sonunda, iki üniversite ve fakülteler arası iş birliğinin devamının getirilmesi ile bağların daha da kuvvetlendirileceği belirtildi.