FAKÜLTEMİZ EV SAHİPLİĞİNDE ÜNİVERSİTEMİZİN HER BİRİMİNDEN ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI “KAYAK TEMEL EĞİTİM KURSU” BAŞLADI…

Fakültemiz tarafından periyodik olarak her yıl verilmesi planlanan “Kayak Temel Eğitim Kursu” başladı.

Kurs kapsamında, her birimi temsilen gelen öğrencilere (23) 3 gün boyunca (30 Ocak-1 Şubat) ücretsiz kayak eğitimi verilecektir.

Eğitim, Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Milli Antrenör Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin BUDAK tarafından verilecektir.

Bugün itibariyle etkinliği başlatan Dekan ŞAT, böyle bir kurs planlamak ve hayata geçirmekten oldukça mutlu olduklarını, her yıl düzenli devam ettirerek üniversitemizdeki hemen hemen her öğrenciye ulaşmak istediklerini, öğrencilerin mutluluklarını ve gayretlerini gördükçe yapılan ve yapılacak etkinliklerden daha da memnuniyet duyduklarını ifade etti.