OKUL DIŞI ÖĞRENME ORTAMLARI DERSİ KAPSAMINDA NEVŞEHİR GEZİSİ DÜZENLENDİ…

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rekreasyon Kulübü Danışmanı, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Cenk BİRİNCİ tarafından Okul Dışı Öğrenme Ortamları dersi kapsamında öğrenci kulübü iş birliği ile Nevşehir gezisi düzenlendi.

Gezide, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ile Spor Yöneticiliği Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin de bulunduğu 44 kişilik öğrenci grubu yer aldı. 10-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen gezide Avanos, Ürgüp (Kapadokya-Göreme), Derinkuyu, Gülşehir gibi tüf tabakasıyla örtülü eşsiz değerlerin bulunduğu ilçeler ziyaret edildi.

Doç. Dr. M. Cenk BİRİNCİ ve Arş. Gör. Dr. Fatma TOKAT’ın idareciliğinde düzenlenen gezide öğrenciler, sosyo-kültürel açıdan farklı bir zenginlik kazanmış olduklarını ve üniversite öğrencisi olarak yeni yerler görebilmenin ne kadar önemli olduğunu hissettiklerini belirttiler.