Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar Üniversitemizi Ziyaret Etti…

Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat Şat’ın daveti üzerine Üniversitemizi ziyaret etti.

Şat ile Başar arasında geçen paylaşımların ardından, beraberindeki Türkiye Dağcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sercan Erol ve Erzincan Dağcılık ve Kayakçılık İhtisas Kulübü Başkanı Yılmaz Ünal’ında yer aldığı ekip Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Levent, ziyaretçiler ile bir süre sohbet ederken; ziyarette Erzincan’da dağcılık sporunun geliştirilmesi ve bu konuda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ile yapılacak işbirlikleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.